Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal pe o stradă din municipiul Tulcea. Au intervenit jandarmii

ro

30 May, 2022 12:16 1279 Marime text
Scandal la Tulcea. Foto: IJJ TulceaIeri, în jurul orei 20.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost solicitați prin intermediului Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 să intervină pe o stradă din municipiul Tulcea, unde un bărbat a reclamat faptul că a fost agresat de un alt bărbat.

Potrivit IJJ Tulcea, la fața locului, jandarmii au identificat bărbatul care a reclamat fapta, întins pe asfalt, cu urme vizibile de violență la nivelul feței. Întrucât bărbatul acuza dureri în zona toracelui și capului, jandarmii au solicitat un echipaj de ambulanță, care l-a transportat pe acesta la Spitalul Județean de Urgență Tulcea pentru mai multe îngrijiri de specialitate.

„Din verificările efectuate, a reieșit faptul că cei doi au consumat mai multe pahare de vin, iar pe fondul unor neînțelegeri, reclamantul a  împins-o pe mama celuilalt bărbat, care este nevăzătoare și de-aici nu a fost decât un pas până la scandal și lovituri cu pumnii și picioarele.
Bărbatul reclamat s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe“ - au precizat reprezentanții IJJ Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii