Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Un tren de marfă ce circula pe relația Constanța Ferryboat - Iernut s-a defectat în județul Alba. Traficul feroviar, îngreunat în zonă

ro

11 Feb, 2024 14:11 803 Marime text
Foto: CFR InfrastructurăUn tren de marfă ce circula pe relația Constanța Ferryboat - Iernut s-a defectat între Gligorești și Luduș, județul Alba.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că circulația feroviară este închisă la această oră pe linia simplă Glogorești - Luduș, din cauza defectării unui tren privat de marfă în linie curentă, la km 327+400.

„Trenul privat de marfă, care aparține operatorului Constantin Group, efectua un transport pe relația Constanța Ferryboat – Iernut și are în compunere 35 de vagoane goale.

Menționăm faptul că, până la sosirea locomotivei de ajutor, necesară pentru retragerea garniturii de marfă din linie curentă, trenurile de călători IR 1745, care circulă în relația Tărgu Mureș - Cluj Napoca, și R 4534, care circulă în relația Războieniu – Târgu Mureș, staționează temporar în gările Luduș, respectiv Gligorești.

Estimăm finalizarea operațiunii de retragere a garniturii defecte de marfă și redeschiderea liniei în circa 60 de minute“ - au mai precizat reprezentanții CFR SA.


CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor din trenurile staționate temporar și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Brașov va acorda tot suport tehnic necesar operatorului privat de marfă pentru retragerea garnituii defecte în condiții de siguranță, astfel încât reînscrierea în circulație a trenurilor de călători să se realizeze în cel mai scurt timp.

UPDATE: ora 14.30

Traficul feroviar a fost reluat pe relația GLIGOREȘTI - LUDUȘ

Citește și: 

Identificat într-un tren care circula pe ruta Constanța– BucureștiCât timp va petrece după gratii, la Poarta Albă, un bărbat acuzat de tăinuire
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii