Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei persoane rănite într-un accident rutier în județul Giurgiu (GALERIE FOTO)

ro

20 Jan, 2024 09:16 832 Marime text
Sursa foto: ISu GiurgiuTrei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineață, în localitatea Dobreni, județul Giurgiu. În eveniment au fost implicate un camion de transport marfă și un autoturism.

Potrivit ISU Giurgiu, la caz s-au deplasat pompierii din cadrul Stațiilor Colibași și Mihăilești, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și două SAJ. 

„Un bărbat și o femeie, în vârstă de 50, respectiv 53 de ani, au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital. O altă femeie, de aproximativ 50 de ani, a plecat la spital cu mijloace proprii, până la sosirea ambulanței. 

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări“ - au mai precizat reprezentanții ISU Giurgiu. 


Sursa foto: ISU GiurgiuPentru a preveni astfel de evenimente, ISU Giurgiu recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte toate regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Citește și: 

Se circulă în condiții de iarnă în județul Constanța! În ce zone acționează drumarii (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii