Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei persoane, rănite într-un accident rutier în județul Arad. Două victime, încarcerate (GALERIE FOTO)

ro

19 Aug, 2023 11:58 838 Marime text
Sursa galeriei foto. ISU AradÎn această dimineață, în jurul orei 04:15, pompierii militari ai Detașamentului Ineu, județul Arad au intervenit cu o autospecială cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă, în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism, pe DJ 729 între localitățile Seleuș și Ineu. La locul evenimentului au intervenit și două echipaje SAJ. 

Potrivit reprezentanților ISU Arad, în urma accidentului au rezultat 3 victime, (bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 39 de ani), dintre care două încarcerate. 

„Pompierii au acționat pentru extragerea victimelor din autoturism, ulterior acestea fiind preluate de către echipajele medicale prezente și transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. 
Toate cele trei victime au fost transportate la spital prezentând seme vitale. 

Pompierii arădeni au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului“ - au mai precizat reprezentanții ISU Arad.

Citește și: 

UPDATE. Județul ConstanțaGrup de tineri spulberat de o mașină la ieșire din localitatea 2 Mai. Două persoane, decedate. Mai multe victime, la spital (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii