Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:47 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arad Accident între localitățile Șepreuș și Ineu! Patru tineri, răniți în urma impactului

ro

31 Aug, 2023 10:59 1141 Marime text
Sursă foto: ISU Arad
  • Accident rutier între localitățile Șepreuș și Ineu, în județul Arad, în urma căruia au rezultat patru victime, iar una a rămas încarcerată.
 
Miercuri, în data de 30 august 2023, în jurul orei 22:30, pompierii militari din Arad au fost solicitați să intervină în urma unui accident rutier între localitățile Șepreuș și Ineu, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.
 
La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu și Gărzii de Intervenție Chișineu-Criș cu o autospecială cu modul pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, iar din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă. La locul evenimentului a fost alocată și o ambulanță SAJ.
 
Este vorba despre o mașină care a ajuns pe marginea drumului, iar în urma accidentului au rezultat patru victime, (bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani), printre care una rămas blocată sub autoturism.
 
Pompierii au acționat pentru extragerea victimei, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical SMURD, fiind conștientă, prezentând semne vitale.
 
Celelalte trei victime, conștiente și cooperante au fost asistate medical la locul evenimentului.

„În urma evaluării medicale, toate cele patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.
 
Pompierii militari arădeni au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului“, mai precizează sursa.


Citește și:

Furtunile au făcut ravagii în România! Detalii de la Ministerul de Interne
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii