Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragediile nopții în România. Accidente rutiere grave. Trei oameni au murit. Șase au văzut moartea cu ochii

ro

26 Sep, 2020 04:49 4298 Marime text
  • Trei accidente au fost înregistrate pe drumul dintre Agighiol și Tulcea, la Movilița-județul Ialomița și în Orașul Năsăud.

Adevărate drame au fost înregistrata în această noapte pe șoselele din România. În trei accidente au murit trei oameni, cu vârste cuprinse între 36 și 58 de ani au murit iar alți șase au văzut moartea cu ochii
 
Accident pe DJ 222 Tulcea-Agighiol
 
La data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 20.20, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ222.

Din primele verificări a rezultat faptul ca un bărbat de 30 de ani, din județul Prahova, în timp ce conducea un auto pe DJ222 (Tulcea-Agighiol) a accidentat un bărbat de 58 de ani, din Murighiol, care se deplasa pe partea carosabila.

În urma accidentului a rezultat decesul pietonului.


Conducatorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Cercetarile continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Accident la Movilița-Ialomița

În jurul orei 23:00 pe raza comunei Movilița s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a șase persoane.

Din primele verificări efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe DN2, în interiorul localității Movilița, sensul de mers Urziceni către București, ar fi efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure, fiind impactat de un alt autoturism care circula regulamentar în aceeași direcție.

În urma evenimentului rutier atât cei doi conducători auto cât și alte patru persoane aflate în cele două autoturisme au fost rănite, victimele fiind transportate la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.


Șoferii au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul indicând valori negative.

Se efectuează cercetarea la fata locului, în cauză se va întocmi dosar de cercetare penală.
 
Accident rutier pe drumul național 17D în Orașul Năsăud
 
Totodată, polițiștii Serviciului Rutier, împreună cu cei din cadrul Poliției Orașului Năsăud și ai Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au intervenit ca urmare a producerii unui accident rutier, în orașul Năsăud.
 
În urma primelor verificări și măsurători, efectuate la fața locului, a rezultat faptul că, un bărbat de 50 de ani, din Bistrița în timp ce conducea o autoutilitară, ar fi pătruns pe carosabil din parcare unui restaurant și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 24 de ani, din Năsăud, care circula pe drumul national 17D și care ar fi fost angajat în depășirea unui autotren.
 

Din nefericire, în urma accidentului, conducătorul autoutilitarei și un pasager de 36 de ani, din același autovehicul au decedat, iar tânărul de 24 de ani a fost rănit și transportat la spital.


A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul negativ.
 
Continuă cercetările în acest caz polițiștii Serviciului Rutier, urmând a fi stabilite cu exactitate cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.
 
Sursa foto: ISU Bistrita-Nasaud; ISU Delta Tulcea; ISU Ialomita

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii