Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pe un drum național Un bărbat și o femeie au murit după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat (FOTO)

ro

06 Jun, 2023 08:02 2003 Marime text

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 5 Iunie 2023, ora 19:30, pe centura municipiului Giurgiu.

Din primele informații, un accident rutier a avut loc pe DN5 – centura municipiului Giurgiu, unde conducătorul unui autoturism a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Potrivit IPJ Giurgiu, din verificările preliminare efectuate la fața locului, de către polițiști, a rezultat faptul că, o femeie de 35 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 5, în municipiul Giurgiu, ar fi pierdut controlul direcției de mers al autovehiculului, care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.


În urma producerii evenimentului rutier, conducătoarea autoturismului și pasagerul din dreapta, un bărbat de 34 de ani, din municipiul București nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

O femeie, de 62 de ani și un bărbat, de 65 de ani, ambii din municipiul Craiova, pasageri pe locurile din spate ale autoturismului au decedat, în urma evenimentului rutier.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

sursa: infotraficromania.ro



Citește și: Tragedie în minivacanța de Rusalii. Un motociclist de 22 de ani a lovit mortal un biciclist, pe un drum judeţean
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii