Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO. Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu șase victime la ieșirea din localitatea Mihai Viteazu. Un bărbat a murit (FOTO+VIDEO)

ro

20 Oct, 2023 19:00 7209 Marime text
 
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost alertați astăzi cu privire la un accident rutier între o autoutilitară și două autoturisme - 6 victime din care 2 victime încarcerate (una este inconștientă) - la ieșire din localitatea Mihai Viteazu.

La fața locului intervine Stația Midia cu un SMURD B2, o autospecială de stingere cu apă și spumă, Detașamentul Fripis cu o descarcerare, Detașamentul Palas cu un SMURD C și două echipaje din cadrul Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.

UPDATE1: 

„Trei victime încarcerate, dintre care una este inconstientă și resuscitată la fără locului”, transmit reprezentanții ISU Dobrogea.

UPDATE 2:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că trei autoturisme au fost implicate într-un accident pe DN 22 între localitățile Mihai Viteazu și Tariverde, județul Constanța, coliziune în urma căreia unul dintre conducătorii auto a fost rănit, resuscitat la fața locului. Circulația este oprită în ambele direcții.

Se estimează reluarea traficului după ora 20.30.

UPDATE 3 

Din accidentul rutier au rezultat 6 victime (3 femei și 3 bărbați) din care două încarcerate: bărbat 35 de ani, bărbat 45 de ani, bărbat 65 de ani- inconștient/încarcerat, femeie 28 de ani, femeie 21 de ani - descarcerată de echipajul ISU/constientă, femeie de 28 de ani.

UPDATE 4 

O victimă este resuscitată. Din nefericire, bărbatul a decedat. 

UPDATE 5

Bărbatul în vârstă de 65 ani a decedat. Trei victime de sex femin au fost transportate la spital, conștiente, cooperante, iar două victime de sex masculin au primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior refuzând transportul la spital, au punctat reprezentanții ISU Dobrogea. 


UPDATE 6-Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 18.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la fapul că, pe DN 22, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autovehicule care ar fi circulat din sensuri opuse, conduse de o femeie, de 21 de ani, respectiv un bărbat, de 65 de ani.

În urma accidentului rutier, acesta a decedat.

De asemenea, au fost ușor rănite femeia de 21 de ani și cele două pasagere din autoturismul condus de aceasta.

Conducătoarea auto a fos testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.


Citește și:
Județul Giurgiu: Tragedie, în localitatea Adunații Copăceni. Ce s-a întâmplat (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii