Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pe DN 2A, în apropiere de Hârşova Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier

ro

02 Sep, 2014 00:00 2255 Marime text
Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa, ieri, într-un tragic accident rutier petrecut pe DN 2A, la Hanul Morilor, în apropiere de localitatea Hârşova. Un autoturism a intrat în coliziune cu un autotren, impact fatal pentru doi dintre pasagerii din autoturism.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi o autospecială din cadrul Staţiei de Pompieri Hârşova din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, pentru a acorda primul ajutor. Pentru cei doi pasageri de pe bancheta din spate nu a mai fost posibilă salvarea. În urma impactului, Nicolae Stan, în vârstă de 44 de ani, a decedat pe loc, iar Viorel Stanciu, în vârstă de 46 de ani, a suferit răni grave şi, din nefericire, a murit în drum spre spital.
De asemenea, în urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoturismului şi a pasagerei din dreapta-faţă, o femeie în vârstă de 28 de ani.
Oamenii legii au explicat cum a avut loc tragedia. Ieri, în jurul orei 12.15, M.C.I. (un bărbat în vârstă de 38 de ani) a condus un autoturism pe DN 2A, dinspre Constanţa către Hârşova, şi, ajungând la intersecţia cu DJ 223, a efectuat viraj la stânga, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus, fiind condus de C.N. (un bărbat de 36 ani), susţin poliţiştii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii