Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie lângă Valu lui Traian Un an de la moartea lui Ionuţ, salvator de meserie!

ro

27 Sep, 2020 10:01 2167 Marime text
  • Tânărul, angajat al Spitalului Militar din Constanţa, din motive necunoscute, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu viteză într-un copac. 
 
Ieri s-a împlinit un an de la moartea lui Ionuţ Marian Ailincăi, în vârstă de 26 de ani, angajat al Spitalului Militar din Constanţa.
 
Tânărul a fost implicat într-un accident, pe data de 26 septembrie 2019, în jurul orei 07.00, la ieşire din Valu lui Traian, în zona cunoscută La Popas.
 
Tânărul, angajat al Spitalului Militar din Constanţa, din motive necunoscute, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu viteză într-un copac.
 
Maşina, o Skoda, cu numere de Bulgaria, s-a izbit de un copac, impactul fiind devastator pentru singurul ocupant al maşinii.
 
„Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă apărute în urma unui accident rutier. Persoana, de sex masculin  fost extrasă din maşină de salvatorii de la descarcerare cu mijloacele specifice şi predată echipajului medical de terapie intensiva mobilă”, au transmis atunci reprezentanţii ISU Dobrogea.
 
Din păcate, după efectuarea protocolului de resuscitare, Ionuţ Marian Ailincăi, de loc din Poarta Albă, a fost declarat decedat de către medicii sosiţi la faţa locului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii