Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Tragedie în județul Suceava! Două femei au murit într-un cumplit accident! Doi copii de 2, respectiv 4 ani, grav răniți (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

13 Feb, 2023 13:54 2045 Marime text
Sursa foto+video: ISU SuceavaUn grav accident a avut loc în județul Suceava. Potrivit ISU Suceava a avut loc o coliziune între un tren și autoturism, pe raza localității Prelipca.

La fața locului intervin pompierii militari, cu o autospeciala pentru descarcerare, o autospeciala cu apa si spuma si doua ambulante SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ. 

Din primele informații au rezultat patru victime (doi adulți și doi copii), toate din autoturism. 

„Persoanele adulte (două femei) au rămas încarcerate și sunt inconștiente, cu leziuni foarte grave. Cei doi minori au fost preluati de catre cadrele medicale. Unul dintre ei este inconstient. Cel de-al doilea este constient“ - a precizat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava. 

Cele două femei, care au ramas încarcerate, au fost extrase dintre fiarele contorsionate.

Din nefericire, acestea prezinta leziuni incompatibile cu viata si a fost declarat decesul. Acestea aveau aproximativ 30, respectiv 60 de ani. 

„Cei doi minori, un băiețel și o fetiță, de 2, respectiv 4 ani, sunt in drum spre Unitatea de Primiri Urgente Suceava“ - au mai precizat reprezentanții ISU Suceava. 

UPDATE: Oficial de la ISU Suceava

Astăzi, in jurul orei 13:00 a avut loc un accident rutier la intersecția DC 64 Salcea - Prelipca cu trecerea la nivel cu calea ferată.

În urma accidentului dintre trenul nr. 1655 București - Suceava cu un autoturism care nu a acordat prioritate de trecere la trecerea căii ferate prevăzută cu semnale acustice și luminoase a rezultat decesul a doua femei din autoturism și vătămarea corporală gravă a unei minore de 4 ani (tot pasageră în autoturism). De asemenea, un alt minor de 2 ani din autoturism a suferit leziuni ușoare.

Din primele verificări s-a stabilit că una dintre femeile decedate din autoturism care a condus vehiculul nu a respectat semnalele acustice și luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind surprinsă și lovită de trenul Regio București - Suceava.

Cercetările sunt preluate de către Serviciul Rutier, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii