Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în județul Ilfov! Un șofer de 23 de ani, decedat într-un accident rutier! O tânără, încarcerată

ro

08 Nov, 2023 09:27 924 Marime text
Accident rutier. Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaLa data de 8 noiembrie a.c. în jurul orei 08:31, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe DN1, în zona localității Ciolpani, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane.

Potrivit IPJ Ilfov, la fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Snagov împreună cu polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, iar din primele verificări au constatat că, un autoturism ar fi părăsit  partea carosabilă, după care a întrat în coliziune cu un pom, din afara părții carosabile.

„La fața locului s-au deplasat și pompierii militari, care procedează la descarcerarea celor 2 victime, în vârstă de 23 de ani.
 
Echipajele medicale sosite la fața locului au declarat decesul uneia dintre victime, respectiv conducătorul auto, iar pentru pasagera din auto,  se procedează la descarcerare.

Polițiști efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Ilfov.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al PolițieiRomâne informeazăcă pe DN 1, la kilometrul 31+200 metri, în zona localității Ciolpani, județul Ilfov, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul direcției de mers și a părăsit suprafața carosabilă.

În urma impactului au rezultat 2 victime, dintre care șoferul este încarcerat, inconștient.

Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă a sensului de mers către București, valorile de trafic fiind ridicate.
 
Se estimează reluarea circulației după ora 10:00. 

Citește și: 

Tineri, răniți într-un accident rutier în județul Neamț! O mașină s-a răsturnat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii