Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în Galați Tată şi fiu, găsiţi morţi în casa nouă în care abia se mutaseră

ro

14 Mar, 2022 17:10 2424 Marime text
Imagine de la un incendiu, Sursa : Pexels Doi bărbaţi, de 47 şi 21 de ani, tată şi fiu, au fost găsiţi decedaţi în casă de către pompieri, în urma unei intoxicaţii cu gaz de la o butelie montată incorect, a anunţat, luni, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi.


Potrivit sursei citate, un echipaj al ISU Galaţi a fost chemat să intervină la o casă dintr-un cartier de unde venea miros de gaze.
 

,,Atunci când au ajuns la faţa locului, colegii mei au fost izbiţi de un miros puternic de gaze. Au deblocat uşa şi au extras din interior doi bărbaţi', a declarat reprezentantul ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.


Echipajul de pe ambulanţă sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi bărbaţi.
 

'La sosirea echipajelor cu medicii de serviciu din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Galaţi, s-a constatat, din păcate, că ambii pacienţi erau decedaţi. Era vorba de un tată şi de fiul său, constatându-se, la faţa locului, că era vorba de o intoxicaţie cu gaze.

Era prima noapte, din ce am înţeles, în care pacienţii ar fi înnoptat în casa respectivă', a spus directorul medical al SAJ Galaţi, Mihai Polinschi.


Pompierii au stabilit că scurgerea de gaze s-a produs de la o butelie montată incorect.
 

'Din primele cercetări, o butelie montată incorect la un aparat de gătit a dus la scurgerea de gaze. Din ce ştim, era o clădire nouă şi nu funcţiona centrala de încălzire', a precizat Eugen Chiriţă.


Poliţiştii au deschis în acest caz dosar penal pentru ucidere din culpă. 


Sursa: Agerpres 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii