Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie Bătrânul din autoturismul căzut în Lacul Tăbăcărie a decedat

ro

27 Feb, 2020 09:49 13919 Marime text
Bătrânul de 63 de ani, care se afla la volanul autoturismului căzut în cursul zilei de marți, 25 februarie 2020, în Lacul Tăbăcărie, a decedat. Acesta a fost preluat în comă după ce a fost scos din lac de Sercin Ristea, și a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, fiind intubat. Din nefericire, bărbatul a decedat, după cum au precizat pentru cotidianul ZIUA de Constanța, rude ale familiei bătrânului.

Starea de sănătate a copilului este bună, fiind în afara oricărui pericol.

Amintim că Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în municipiul Constanța, marți, 25 februarie, pe malul lacului Tăbăcărie. Bărbatul a fost transportat, cu elicopterul SMURD, la spital, în stare comatoasă, intubat și ventilat mecanic, conform ISU Constanța, însă, din nefericire, potrivit familiei bătrânului, acesta a decedat.

Oficial de la IPJ Constanţa

În jurul orei 13.45, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi despre faptul că în canalul cu apă adiacent lacului Tăbăcărie s-ar afla un autoturism scufundat. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoanele din autoturism, fiind vorba despre un bărbat de 63 de ani şi un minor de 9 ani. Din primele informaţii, se pare că, în timp ce se afla la volanul autoturismului în parcarea respectivă, bărbatul ar fi trecut peste bordura care delimitează parcarea şi ar fi căzut cu autoturismul în canal. Asupra bărbatului au fost găsite documente medicale, acesta fiind găsit în stop cardio-respirator. Copilul a fost transportat la spital, fiind conştient şi cooperant. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Citește și
UPDATE 3 Intervenție de urgență la Constanța. O mașină a căzut în lacul Tăbăcărie. În interior se află și un copil (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii