Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedia de la 2 Mai. Copiii se aflau în afara părții carosabile! (FOTO)

ro

29 Sep, 2023 11:43 2554 Marime text

Cazul accidentului din 2 Mai și o scurtă istorie a demersurilor judiciare efectuate.

Dupa ce inculpatul Vlad Pascu, intoxicat cu o serie largă de substanțe interzise, a provocat accidentul mortal mai multe întrebari au inceput să apară.

În ceea ce-l priveste pe Vlad Pascu și ceea ce trebuia lamurit, s-a lamurit prin surprinderea accidentului de circulatie de catre o camera de supravegere, scrie indrumari-juridice.eu.,unde puteți vedea și mai multe imagini. 

Oricum, in acest caz a fost depusa si o cerere de schimbare a încadrării juridice a faptei din ucidere din culpă în varianta agravantă în omor calificat și implicit din vătămare corporala din culpă la tentativă la omor calificat. În prezent se desfașoară expertiza în dinamica accidentului și în aceeași ordine de ideei se face realizeaza și expertiza autoturismului.

De asemenea părtile vătamate au ajuns pe certificatele emise de SJML la 70 de zile de ingrijiri medicale insa ele vor fi contestate de catre partile vatamate si vom solicita o reevaluare a acestora.




sursa foto-text: indrumari-juridice.eu. 


Citește și:

O lună de la tragedia de la 2 MaiCosmin Andreica, președintele Europol – IPJ Constanța ar putea deveni Direcția Generală de Poliție a Județului Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii