Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest al taximetriștilor la Constanța. Traficul rutier va fi îngreunat pe bulevardul Tomis în zona Prefecturii

ro

11 Dec, 2017 16:26 3052 Marime text
Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștința opiniei publice faptul că în zilele de 13 și 14 decembrie 2017 vor avea loc un marş de protest cu autovehicule şi un miting al taximetriștilor având ca scop eliminarea concurenței neloiale în taximetrie şi reglementarea activității de taximetrie în municipiul Constanța. În acest context, traficul auto va fi îngreunat în municipiul Constanța în intervalul orar 10:00 – 17:30, astfel:             
• între orele 10:00 şi 13:00:
            - coloana de taximetre va ocupa b-dul Tomis, tronsonul delimitat de b-dul Ferdinand şi str. Negru-Vodă, benzile 2 şi 3 de lângă pista de biciclete, banda 1 rămânând liberă.
            - coloana de autovehicule va continua pe str. Traian unde va ocupa ambele benzi de circulație pe sensul de mers către sensul giratoriu de la Poarta 2, dar numai până în dreptul intrării în parcarea Consiliului Județean Constanța;
            - pe b-dul Tomis, tronsonul delimitat de str. Ştefan cel Mare şi b-dul Ferdinand, coloana de autovehicule va ocupa o singură bandă şi anume cea de pe partea dreaptă;
• între orele 10:00 – 17:30:
            - o parte dintre şoferii taximetrelor staționate vor participa la mitingul de protest care se va desfăşura pe platoul din fața Instituției Prefectului Constanța;
           
Pentru buna desfăşurare a acțiunii de protest nu se va bloca niciun drum public pe traseul pe care se vor deplasa protestatarii/coloana de autovehicule şi vor fi respectate semnele, semnalele, indicațiile polițiştilor implicați în misiune.

Totodată, zona intersecțiilor precum şi centrul intersecțiilor nu va fi blocat, iar începând cu ora 06:00, în ambele zile ale protestului, se va interzice accesul şi staționarea autovehiculelor în parcarea aflată pe b-dul Tomis, tronsonul cuprins între străzile Ştefan cel Mare şi Cuza Vodă.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • George 11 Feb, 2019 11:20 Vrem UBER la Constanta! E elegant, ieftin si esti tratat frumos! Ajunge cu tziganeala oferita de firmele de taxi din Constanta!