Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânărul decedat în accidentul din Mamaia împlinea în vară 22 de ani! Ce posta cu doar câteva zile înainte de tragedie

ro

22 Apr, 2022 08:47 8207 Marime text


N.I. avea doar 21 de ani și urma în vară să împlinească frumoasa vârstă de 22 de ani. Se afla la volanul autoturismului Skoda joi noapte, puțin după ora 23.00, când a pierdut controlul volanului și a intrat în stâlpul din vecinătatea clubului Belagio, din Mamaia.

În autoturism se mai aflau o tânără și alți doi băieți. Nu se cunosc momentan toate circumstanțele producerii accidentului, dar cert este că medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul aflat la volan. Vestea a căzut ca un șoc peste familie, prieteni și apropiați, iar mesajele de condoleanțe au început să apară pe pagina de socializare a băiatului.

„Off N.... sa te odihnesti in pace! Sincere condoleanţe familiei! Ne vom aminti cu drag de tine”. 

„Ai plecat mult prea devreme de langa noi frațioru meu… ne ai lasat un gol mult prea mare in suflete… Drum lin catre cer N. meu frumos Dumnezeu sa te odihneasca in pace… [😭] Te iubim si nu te vom uita niciodata frățioru meu … [🕊] [😭] [❤️]”


Interesant este și ce publica șoferul cu doar câteva zile înainte de accident. Pe 18 aprilie a distribuit o postare cu o mașină răsturnată. La poză era descrierea „cand esti magnet de belele si nimic rau nu te mai surprinde.... =))))”.

Oficial IPJ Constanța 


În cursul nopții trecute, în jurul orei 23.15, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de un bărbat, de 21 de ani, a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului auto, precum și vătămarea corporală ușoară a 2 pasageri. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii