Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Autoturism intrat în stâlp, în Mamaia! Mai multe persoane încarcerate. O persoană decedată (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

21 Apr, 2022 23:26 11553 Marime text


Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” au fost solicitați joi noapte să intervină la un accident rutier produs în stațiunea Mamaia.

Conform primelor date furnizate de către pompierii militari, accidentul s-a produs în zona clubului Belagio, fiind vorba de un autoturism care a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma accidentului, conform apelului 112, ar fi vorba de patru persoane încarcerate. La fața locului au intervenit forțe precum un ASAS, descarcerarea, SMURD B, de la Detașamentul Fripis, iar de la Detașamanetul Palas au fost dislocate un SMURD B și un SMURD C.

UPDATE 

Conform primelor date, autoturismul a intrat într-un stâlp de iluminat public. Persoanele au fost scoase din autoturism. O persoană a fost scoasă în stop cardio-respirator, medicii de pe echipajul SMURD efectuând protocolul de resuscitare.



UPDATE 2 

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Răzvan Parconie, în urma accidentului au rezultat 4 victime în autoturism. Dintre ele o persoană a fost încarcerată, dar extrasă de către pompierii de pe descarcerare. Din nefericire, persoanase află în stop cardio respirator, și i se aplica protocolul de resuscitare. O altă persoană a fost preluată de un SMURD, iar alte două de către ambulanța SAJ. Cele trei din urmă au fost transportate la unitatea medicală din județ. 

UPDATE 3 

Potrivit datelor de la fața locului, șoferul este persoana resuscitată, având doar 21 de ani. În mașină se aflau o fată și trei băieți, toți de vârste apropiate. 

UPDATE 4

Din nefericire, șoferul care urma să împlinească în vara 22 de ani a decedat. 

UPDATE 5 - Oficial IPJ Constanța 

În cursul nopții trecute, în jurul orei 23.15, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de un bărbat, de 21 de ani, a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului auto, precum și vătămarea corporală ușoară a 2 pasageri. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.




Citește și:

Constanța. O mașină a intrat în stâlp, în zona Summerland (GALERIE FOTO și VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii