Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânără de 19 ani, decedată într-un accident rutier în Argeș! Alți doi tineri, răniți (GALERIE FOTO)

ro

16 Dec, 2023 09:54 1311 Marime text
sursa foto: ISU ARGESÎn cursul nopții de 15 spre 16  decembrie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 65A, a avut loc un accident rutier grav.

Potrivit IPJ Argeș, din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești s-a stabilit că, un tânăr, de 24 de ani, din Buzoești, care conducea un autoturism, pe DN 65A, din direcția Buzoești către Miroși, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un copac de pe partea stângă. 

„În urma accidentului, a rezultat decesul unei tinere de 19 ani și vătămarea corporală gravă a unei tinere de 18 ani, ambele din localitatea Buzoești,  pasagere în autoturism.

Conducătorul auto a fost rănit ușor, astfel încât s-a reușit testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Argeș.

Citește și: 

Patru persoane implicate într-un accident rutier pe autostrada A1 București-Pitești. Traficul, restricționat în zonă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii