Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr din județul Olt fără permis, prins la volan de polițiști. Ce spun autoritățile

ro

29 Sep, 2023 14:14 819 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 28 septembrie 2023, în jurul orei 20:40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Slatina, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, moment în care conducătorul acestuia nu s-a conformat și a accelerat.
 
La data de 28 septembrie 2023, în jurul orei 20:40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Slatina, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, moment în care conducătorul acestuia nu s-a conformat și a accelerat, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
 
Polițiștii au procedat la urmarirea autoturismului, cu semnalele acustice si luminoase în funcțiune, iar la scurt timp au identificat autoturismul pe aceeași stradă, însă conducatorul auto nu a fost găsit.
 
Ulterior, în urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat conducătorul auto, ca fiind un tânăr de 17 ani, din localitate.
 
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, a încheiat sursa citată.


Citește și:
"Bebeluș luat bătut de la o creșă din Bragadiru”, material apărut în spațiul public. Precizările IPJ Ilfov
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii