Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr de 23 de ani, grav rănit într-un accident rutier în jiudețul Bistrița Năsăud

ro

08 Mar, 2022 07:43 1056 Marime text
Accident rutier grav. Sursa foto: UnsplashPolițiștii Biroului Rutier Bistrița Năsăud au intervenit seara trecută în jurul orei 22.40 la un accident rutier produs pe Bulevardul Republicii din municipiul Bistrița.

Potrivit IPJ Bistrița Năsăud, din primele date, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Tărpiu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Bistrița.

„În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat în afara părții carosabile intrând în coliziune cu un copac, rezultând totodată rănirea șoferului de 23 de ani.

Din cauza stării de sănătate tânărul din Tărpiu nu a putut fi testat cu aparatul etilotest la locul producerii evenimentului rutier, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și pentru stabilirea alcoolemiei. Rezultatul a fost negativ cu privire la consumul de alcool în cazul șoferului din Bistrița“ - au precizat reprezentanții IPJ Bistrița Năsăud.


Cercetarile sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier, fiind întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând sa fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier.

Sursa foto: Unsplash
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii