Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SURSE Accident grav pe DN 1, soldat cu un deces. Victima ar fi medicul Corin Petreanu, anchetat în dosarul şpăgii de la Institutul „Marius Nasta”

ro

08 Oct, 2023 12:23 1408 Marime text

Un accident grav s-a produs duminică dimineață, 08 octombrie, în Otopeni.

Un bărbatul a fost găsit decedat în mașină. Acesta este unul dintre medicii acuzați de luare de mită în scandalul de la Institutul Marius Nasta, scrie antena3.ro. 

Oficial de la Poliție

„La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 9:40, polițiștii orașului Otopeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN1, la km 18, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Otopeni și ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, iar din primele verificări au constatat faptul că, un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1, în zona km 18, ar fi intrat în coliziune cu structura pasajului căii ferate, aflată de pe partea dreaptă a direcției de deplasare.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a declarat decesul bărbatului respectiv.

A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului, în vederea activităților din competență.

Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitatea situației de față de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, potrivit informațiilor oficiale ale autorităților.


Citește și:

Percheziţii DGA la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Bucureşti! Mai mulţi medici, suspectaţi că ar fi luat mită de la pacienţi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii