Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surprizele accidentului din Constanţa soldat cu opt maşini avariate şi trei victime. Imagini grăitoare (galerie foto+video)

ro

26 Oct, 2019 01:12 7554 Marime text
Un grav accident de circulaţie a fost înregistrat, aseară, puţin înainte de ora 21.00, în municipiul Constanţa, pe strada Delfinului, din cartierul Anadalchioi.

Acolo, opt maşini au fost avariate de un şofer, care conducea un BMW, cu numere de Călăraşi, şi după producerea evenimentului rutier şi-a abandonat autoturismul şi a fugit de la locul faptei, fiind prins ulterior de poliţişti.

Acesta, în vârstă de 29 de ani, are permis de conducere şi asigurare la maşină.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină, după ce mai multe maşini aflate pe strada Delfinului au fost lovite de un conducător auto.

Oamenii legii au constatat că opt maşini au fost avariate, dar nu se ştie deocamdată dacă şoferul a pierdut controlul volanului sau a intrat intenţionat în maşinile parcate.

Ulterior, IPJ Constanţa a transmis că trei persoane au fost rănite în urma evenimentului.

Cei trei erau pietoni. Doi dintre ei au fost duşi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu ambulanţele, după ce au suferit diferite traumatisme.

Surpriza de aici intervine: pe imginile prezentate de ZIUA de Constanţa se vede clar cum maşina în cauză, înainte de a produce evenimentul rutier era urmărită de cel puţin cinc-şase persoane dacă nu chiar mai multe, unele care apar în plin-plan înarmate cu bâte, răngi şi alte astfel de arme improvizate folosite la încăierări.

Şi o altă mare surpriză: în fruntea celor care aleargă după maşină se află, cu două bâte în mână, o femeie.

Sursa foto şi video: ZIUA de Constanta

Mai citeşte şi

Imagini de pe camerele de supraveghere Constanța. Mai multe mașini, lovite de un șofer care a fugit de la fața locului (galerie foto+video)



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii