Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suceava Incendiu la o vilă. Flăcările au cuprins și o gospodărie învecinată

ro

10 Sep, 2020 08:00 1332 Marime text
  • Un incendiu s-a manifestat la o casă și la o gospodărie învecinată din localitatea Vama, județul Suceava, noaptea trecută.
  • O femeie a suferit atac de panică și un bărbat a primit îngrijiri medicale.
Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc și ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Frumosu, au intervenit cu 5 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Vama.

Potrivit ISU Suceava, focul s-a inițiat dintr-o magazie din lemn, a unei gospodării, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect. De aici, incendiul s-a propagat la alte două construcții anexe și la acoperișul și mansarda casei de locuit, precum și la o construcție din gospodăria învecinată.

Au ars acoperișul și mansarda casei de locuit, acoperișul celor două anexe gospodărești și magazia din lemn. S-au degradat tencuieli și zugrăveli interioare și exterioare, elemente de tâmplărie, obiecte de mobilier și alte bunuri.

La gospodăria învecinată, a ars, pe 10 mp, acoperișul unei bucătării de vară, pe aceeași suprafață fiind afectată și izolația exterioară a unuia dintre pereții construcției.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical pentru două persoane. Prima, o femeie de 20 de ani, care a suferit un atac de panică, iar a doua, un bărbat de 26 de ani, care a suferit arsuri minore la nivelul unui braț. Ulterior, după ce au primit îngrijiri medicale, cele două persoane au refuzat transportul la spital.

Incendiul a fost lichidat la ora 23:35, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și gospodăria învecinată, cu bunurile aferente.

Sursă foto: ISU Suceava
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii