Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Substanțe interzise vândute cu 10 lei doza! Percheziții ale procurorilor DIICOT în București și Ilfov!(GALERIE FOTO)

ro

04 Oct, 2023 10:51 847 Marime text
Foto: DIICOTLa data de 04.10.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Structura Centrală împreună cu polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București pun în aplicare 10 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și pe raza județului Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu substanțe psihoactive.

Potrivit DIICOT, s-a reținut că, pe parcursul anului 2023, mai mulți  suspecți, au vândut în mod repetat, diferite cantități de substanțe psihoactive (Alpha-PHiP substanță psihoactivă nouă, din clasa catinonelor sintetice), cu prețul de aproximativ 10 lei pentru o doză.

„Interacțiunile între dealeri și consumatori au avut loc preponderent stradal, în zone situate în centrul municipiului București.
La sediul DIICOT - Structura Centrală vor fi conduse, pentru audieri, peste 20 de persoane.
Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București și a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. și Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au mai precizat procurorii DIICOT.

Citește și: 

Trei persoane cercetate de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri. Ce au descoperit anchetatorii asupra suspecților
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii