Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Un bărbat ar fi fost lovit cu o furcă și o sapă de alți doi indivizi, în satul Răzoare

ro

10 Aug, 2023 16:18 4348 Marime text

Marți, 8 august 2023, la o stână din județul Constanța, un bărbat a fost agresat fizic de alte două persoane.

Totul s-a petrecut, conform oamenilor legii, în satul Răzoare. Un apropiat al victimei a sesizat cotidianul ZIUA de Constanța despre incidentul petrecut și de faptul că bărbatul a fost atacat cu o furcă și o sapă de către doi indivizi, care ar fi tată și fiu.

Incidentul povestit de către bărbat:

 

„În data de 8.08.2023 pe la orele 15.30 , numitul S.M., aflat în stare de ebrietate, a mers peste numitul G.L. , acesta aflându-se la ferma sa din același sat, acolo unde S.M. a început să-l înjure și să-i adreseze cuvinte jignitoare despre familie. (…)
Ajunși la stână lui G.L , aceștia au început să îi lovesacă câinii (omorând un cățel cu o lovitură de furcă), să îl înjure și să îl amenințe cu moartea atât pe G.L. cât și pe celilalți oameni aflați în acel moment la stână (2 îngrijitori de animale). G.L. a încercat din nou să îi liniștească și să îi îndeparteze de stâna sa filmându-i cu telefonul său mobil, iar la un moment dat crezând că s-au liniștit și întorcandu-se cu spatele la agresori , S.M. i-a aplicat o lovitură în cap cu furcă, iar fiul său S.G.M i-a aplicat mai multe lovituri pe la spate cu o sapă , G.L. rămânând la pământ fara respirație , revenindu-și ulterior acesta a sunat la numărul de urgență 112 și a fost dus cu ambulanță la spital unde dupa ce i s-au efectuat investigațiile de specialitate s-a constatat că are numeroase contuzii puternice la cap, membre inferioare și coaste rupte, urmând tratamentul prescris de medici. G.L. a fost examinat și de medicul de la medicină legală și aștepta certificatul medico-legal ca ulterior să se poată adresa instanțelor competente”

 


Oficial de la IPJ Constanța


La data de 8 august a.c., în jurul orei 17.35, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Băneasa au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat, pe fondul unui conflict spontan, de doi bărbați, în proximitatea unei stâne din satul Răzoare.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Citește și:

Motivul pentru care un tânăr de 19 ani a ajuns în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii