Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:55 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Tânără din Hârșova agresată și răpită de acasă de fostul iubit și rudele acestuia. Suspecții au ajuns după gratii

ro

06 Apr, 2024 14:43 743 Marime text
Sursa foto: IPJ ConstanțaTrei bărbați au ajuns după gratii după ce ar fi liuat cu forța o tânără de 20 de ani de la locuința din Hârșova pentru a o duce în județul Tulcea. Din primele informații unul dintre suspecți este fostul concubin al tinerei. Acesta, însoțit de fratele și tatăl său ar fi venit să o ia pe tânără și să o ducă la locuința lor din județul Tulcea. Pentru că fata ar fi refuzat să se întoarcă la fostul iubit, cei trei bărbați ar fi agresat-o fizic și au urcat-o cu forța în mașină după care au pornit spre județul Tulcea. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 5 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Hârșova, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, au reținut, pentru 24 de ore, trei bărbați, de 26 de ani, 28 de ani, respectiv 43 de ani.
 
Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.
 

„Astfel, la data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 07.40, cei trei bărbați ar fi agresat fizic o femeie, de 20 de ani, pe care, ulterior, ar fi introdus-o într-un autoturism, împotriva voinței sale, cu intenția de a se deplasa în județul Tulcea.
 
Autoturismul respectiv a fost interceptat de polițiști pe D.N. 2A, femeia fiind readusă la locuința sa din orașul Hârșova.
 
Bărbații au fost reținuți, pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Astăzi, vor fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, cu propunere legală.

Citește și: 

O fată de 11 ani, dată dispărută. Ar fi fost urcată într-o maşină de 4 bărbaţi şi o femeie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii