Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu, a intervenit cu stingătoare la incendiul din Palazu Mare (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

13 Sep, 2022 08:56 6904 Marime text
Viceprimarul Ionuț RusuPompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost sesizați în această dimineață să intervină în cartierul Palazu Mare din Constanța.

Potrivit ISU Dobrogea o casă de pe strada Victor Climescu a fost cuprinsă de flăcări.

Incendiu Palazu MarePână la sosirea salvatorilor, viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu a intervenit cu stingătoare pentru a stinge flăcările. Acesta locuiește în aporpierea casei cuprinse de flăcări. 

„La ora 8.00 am simțit un miros de fum. Am ieșit împreună cu soția și, noroc că am extinctoare în casă, și am reușit să oprim puțin focul până când au venit pompierii. AU sărit mai mulți vecini. Din fericire nu sunt victime. Bătrânul care locuiește aici a fost scos imediat și pompierii au reușit să stingă incendiul. Toată lumea s-a speriat. Cred că are foarte multe lucruri uscate, casa este foarte veche și a ars foarte repede. Foarte mult fumn înecăcios. Când vezi pe cineva în pericol nu te mai gândești la viața ta și cauți să îi vii în ajutor“ - a declarat viceprimarul Ionuț Rusu. 


Un bărbat de 86 ani a fost evacuat din casa cuprinsă de flăcări.

Bărbatul a suferit un atac de panică dar a refuzat să fie transportat la spital. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii