Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu victime pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)

ro

28 Mar, 2024 07:59 2515 Marime text
 Accident rutier azi, 28 martie 2024, pe varianta Ovidiu, județul Constanța!

Este vorba despre trei autoturisme pe DN3C (varianta Ovidiu), cu șase victime neîncarcerate, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Echipajele de intervenție au sosit rapid la fața locului, oferind ajutor și îngrijiri medicale celor implicați. Situația este în continuare sub control, iar autoritățile investighează cauza exactă a accidentului.


UPDATE 1

Evenimentul rutier s-a soldat cu trei victime, bărbați: un bărbat cu traumatism craniofacial și la nivelul regiunii lombare, un alt bărbat suferind de traumatism craniofacial și la membrele inferioare și un bărbat cu traumatisme toracice, transmite medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa

Toate cele trei victime au fost transportate la spital, conștiente. 

UPDATE 2 

În evenimentul rutier sunt implicate un autoturism marca Chevrolet cu numere de Constanța, un autoturism Skoda Octavia cu numere de Ilfov și un al treilea autoturism marca Volkswagen, cu numere de Constanța, care, din păcate, acum o săptămână a mai fost implicat într-un accident rutier. 


Citește și:

A fost activat Planul Roșu de intervenție!UPDATE. Accident rutier între o mașină și un microbuz în Techirghiol. Mai mulți copii răniți (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii