Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE ISU Constanța Accident pe varianta Ovidiu, cu două mașini implicate. Una din victime, blocată

ro

31 Oct, 2023 16:51 1629 Marime text
Sursa foto: ISU Tulcea/Foto cu rol ilustrativ

UPDATE 2: Si reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au dat declarații, în acest sens:

„ Un accident rutier a avut loc pe varianta Ovidiu. La locul incidentului au intervenit Resurse Smurd B și SAJ B2. În urma accidentului au rezultat două victime de sex feminin. Una dintre ele prezintă traumatisme la membrele inferioare, cealaltă victimă cu traumatism toracic. Ambele sunt conștiente, transportate la spital”, a precizat sursa.


UPDATE 1: Potrivit declarațiilor pompierilor, persoana încarcerată, de sex feminin, a fost extrasă din autoturism și transportată la spital de echipajul SMURD B2 Palas. Femeia se află în stare conștientă.

„În urma accidentului rutier, a rezultat incă o victimă, de sex feminin, transportată la spital de echipajul SAJ. Și aceasta este  conștientă”, menționează aceștia.


Un acident rutier a avut loc pe varianta Ovidiu, aproape de intersecția cu Poiana, potrivit pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) , Constanța
 
 
Un apel la 112  a sesizat pompierii de la ISU Constanța pentru producerea unui accident rutier.
 
Incidentul a avut loc pe varianta Ovidiu, aproape de intersecția cu Poiana, județul Constanța. Evenimentul a avut loc între două autoturisme.
 
Din primele informații furnizate de salvatorii constănțeni, evenimentul rutier s-a soldat  cu două victime, dintre care una este blocată.
 

„A intervenit Detașamentul Palas cu 1 SMURD B2, o autospecială de stingere cu apă și spumă ( ASAS) și o ambulanta din cadrul SAJ”, a precizat ISU Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii