Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SOS pentru Georgiana Liga Militarilor Profesionişti face un apel umanitar

ro

16 Jul, 2019 00:42 3957 Marime text
 
În această seară, pe pagina de Facebook a Ligii Militarilor Profesionişzi, Dănuţ Albu, a postat următorul anunţ umanitar:

SOS pentru Georgiana!

Un camarad din Târgoviște ne-a trimis o scrisoare pe adresa Ligii Militarilor Profesioniști. Ne cere disperat ajutorul pentru iubirea vieții lui...

"Vă salut dragi camarazi! Mă numesc Ciolan Silviu Gabriel, lucrez în cadrul MApN de ceva timp. Am nevoie de ajutorul dumneavoastră.
Anul viitor pe 19 septembrie urmează să mă căsătoresc. Din păcate, începînd cu luna februarie, logodnica mea a început sa simtă o mica durere la piciorul stâng. Dupa cateva investigații, internări, analize, și un prim diagnostic greșit, am aflat ca are cancer. Osteosarcom pe numele lui, la genunchiul stang, cu celule canceroase până la șold.
 
Abia in luna iunie a inceput chimioterapia la IOB. Un ultim RMN efectuat cu două zile înainte de începerea tratamentului, ni s-a spus că are o suspiciune și la piciorul drep, pe femur, de 3 mm.
Operația se va efectua intr-o clinică specializată din Viena. Costurile se ridică peste 50 mii euro în condițiile în care tumoarea avea 5/3 cm. Acum are 16/10 cm....
 
Cu două împrumuturi, unul făcut de mine și unul de sora ei, abia strângem aproape... 30 mii euro.
Tot țesutul mâncat va fii extirpat și înlocuit cu o proteza, în cel mai fericit caz. În cel mai rau, i se poate amputa piciorul... se poate pierde lupta.... Eu am 29 de ani, ea împlinește 24 luna aceasta. Nu a apucat nici macar să iși termină lucrarea de dizertație, pe care ar fii trebuit să o prezinte săptămâna aceasta.
Cu sufletul plin de speranță și dragoste pentru iubita mea, vă rog pe voi dragi camarazi să ne ajutați să mai strângem 20.000 de euro pentru salvarea Georgianei.
Vă mulțumim din suflet!"

Haideți băieți să-l ajutăm pe camaradul nostru Cap. Ciolan Silviu Gabriel!

Cont bancar:
CONT BCR Ciolan Silviu Gabriel
IBAN : RO24RNCB0133145990540001
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii