Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferul unui autobuz care transporta elevi în județul Bacău, depistat băut la volan. Bărbatul a fost reținut

ro

10 Nov, 2021 20:01 1340 Marime text
  • Un șofer de 48 de ani a fost depistat băut la volanul unui autobuz care transporta elevi din Coloneşti şi Răchitoasa, județul Bacău.
  • Bărbatul a rămas fără permis de conducere și  s-a ales cu dosar penal.
 
Şoferul unui autobuz care transporta elevi din Coloneşti şi Răchitoasa, județul Bacău, a fost depistat la începutul săptămânii conducând sub influenţa alcoolului, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, citat de zdbc.ro.

În data de 8 noiembrie anul curent, poliţiştii Postului de Poliţie Răchitoasa, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic pe raza localității un autobuz condus de un bărbat de 48 de ani ce transporta elevi de pe raza comunelor Coloneşti şi Răchitoasa. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o valoare de 0,94 mg/litru alcool pur în aerul expirat, a spus inspectorul Cătălina Păduraru, care a precizat că bărbatul a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.


Polițiștii i-au reținut acestuia permisul de conducere, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Polițiștii menționează că cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.


Sursă foto: Pixabay
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii