Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi beți depistați în trafic în județul Constanța. Polițiștii au întocmit dosare penale

ro

02 May, 2023 12:15 845 Marime text
Sursa foto: IPJ ConstanțaLa data de 1 mai a.c., în jurul orei 19.43, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Rutier și al Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 39, în comuna 23 August, fiind sub influența băuturilor alcooolice.

Potrivit IPJ Constanța, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
De asemenea, la data de 1 mai a.c., în jurul orei 19.05, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 223, în comuna 23 August, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii