Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer din Constanța implicat într-un accident în lanț pe Transfăgărășan! Un motociclist a fost rănit

ro

17 Jul, 2023 08:21 1222 Marime text
Foto: IPJ ArgeșUn motociclist și trei șoferi, unul din Constanța și ceilalți din județul Argeș au fost implicați seara trecută într-un accident rutier pe Transfăgărășan. 

Potrivit IPJ Argeș, din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 52 de ani, din comuna Domnești, care se deplasa pe DN 7C, pe raza comunei Arefu, din direcția Curtea de Argeș spre Baraj Vidraru, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu o motocicletă din fața sa, condusă de un bărbat de 31 de ani, din județul Timiș.

„După impactul inițial, autoturismul a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de barbat de 62 de ani, din Băiculești, aflat în fața motocicletei (oprit în coloană), care la randul său a fost proiectat în față, intrând în coliziune cu un al treilea autoturism, condus de un bărbat de 42 de ani, din Constanța“ - au precizat reprezentanții IPJ Argeș.


În urma coliziunii, motociclistul a suferit leziuni și a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă,  pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Argeș.

Citește și. 

Două persoane, rănite grav într-un accident urmat de incendiu la Giurgeni! Salvatori din trei județe, inclusiv Constanța, au intervenit (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii