Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer beat și fără permis depistat în trafic la Ciobanu, județul Constanța. Suspectul a încercat să fugă de polițiști

ro

07 Dec, 2023 15:28 812 Marime text
Foto cu rol ilustrativLa data de 6 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Hârșova, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 27 de ani.
 
Potrivit IPJ Constanța, acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
Astfel, la data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 19.15, bărbatul ar fi condus un autoturism pe strada Eroilor din comuna Ciobanu.
 

„Polițiștii i-au efectuat semnal regulamentar de oprire. În momentul opririi, conducătorul auto ar fi coborât din autoturism și ar fi încercat să se sutragă. Polițiștii l-au somat, iar bărbatul s-a supus somațiilor. În continuare, s-a procedat la legitimarea și identificarea acestuia. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, s-a constatat că autoturismul nu are asigurarea de răspundere civilă obligatorie valabilă, iar certificatul de înmatriculare a fost retras. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 7 decembrie a.c., bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, cu propunere legală.

Citește și: 

Șofer băut, depistat la volan, în Topraisar! Ce alcoolemie avea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii