Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Școala de vară- ,,Copilărie binecuvântată” Bucurie în rândul copiilor militarilor din unităţile subordonate Brigăzii 9 Mecanizată ,,Mărăşeşti”- Constanța (galerie foto)

ro

19 Jul, 2021 10:53 1344 Marime text

  • În perioada 1-16 iulie s-a desfășurat o activitate organizată de către preotul militar în parteneriat cu școala, în curtea bisericii din cadrul Brigăzii 9 Mecanizată ,,Mărășești”.
În perioada 1-16 iulie s-a desfășurat o activitate organizată de către preotul militar în parteneriat cu școala, în curtea bisericii din cadrul Brigăzii 9 Mecanizată ,,Mărășești”.

Aproximativ 60 de copii cu vârste cuprinse între 4 și 17 ani au petrecut câte 2 ore pline de activități, în fiecare zi. Activitățile zilnice au început cu rostirea rugăciunii, continuând cu organizarea celor mici pe ateliere de lucru. Pe parcursul zilelor, copiii au participat la atelierele de confecționare brățări, pictură, teatru, muzică, dans și confecționare de căsuțe pentru păsări. De asemenea, copiilor li s-au organizat activități sportive, ore de educație pentru sănătate și dezvoltare personală.

În cadrul activității, atât cei mici cât și cei mari s-au bucurat de ocazia de a face cunoștință cu militari din cadrul unității și cu armamentul din dotare. La standul pregătit de militari, copiii au fost curioși să afle cât mai multe lucruri despre armamentul ușor de infanterie, dar și să simtă greutatea unei arme reale.

Obiectivele activității au fost apropierea copiilor de Dumnezeu și Biserică, crearea coeziunii de grup și formarea legăturilor între cei mici prin joc, artă și credință.

Sursa foto: Facebook/ Brigada 9 Mecanizată "Mărăşeşti" (locotenent Andreea Istrate)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii