Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:45 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC Liv Agro Grup SRL își modifică capitalul social Schimbări în afacerile fraţilor Livadariu

ro

02 Apr, 2015 00:00 4085 Marime text
În Monitorul Oficial al României, partea a IV-a, numărul 1678/31.III.2015, a fost publicată hotărârea cu numărul 7 a asociaților Liv Agro Grup SRL Constanța - filiala Dorohoi.
 
Astfel, Cătălin Marian Livadariu, Stelian Livadariu, Ion Livadariu, Ioan Livadariu și subscrisa SC Liv Agro Grup SRL au aprobat transmiterea părților sociale, în număr de 63.200, deținute de Cătălin Marian Livadariu la SC Liv Agro Grup SRL Constanța - filiala Dorohoi, către Ioan Livadariu, cu prețul de 632.000 de lei.
 
Prin urmare, capitalul social va fi de 700.200 de lei, divizat în 70.020 de părți sociale, a câte 10 lei fiecare. Structura participanților la capitalul social al SC Liv Agro Grup SRL Constanța - filiala Dorohoi va fi: Ioan Livadariu va deține 63.220 de părți sociale, adică 90,31% din capitalul social al societății, Stelian Livadariu va deține 3.400 de părți sociale, adică 4,85% din capitalul societății, Ion Livadariu va deține 3.200 de părți sociale, adică 4,54% din capitalul social al societății, și SC Liv Agro Grup SRL va deține 200 de părți sociale - cota de 0,28% din capitalul societății.
 
Reamintim că, în iulie 2011, doi dintre cei trei fraţi Livadariu, Stelian şi Ion, din Dorohoi, judeţul Botoşani, au fost arestaţi. Ei au intrat în bucluc sub acuzaţia de constituire de grup infracţional organizat, spălare de bani şi evaziune fiscală, pentru că ar fi comercializat motorină tip Euro 5 fără plata accizelor. În urma anchetei, a rezultat că toate drumurile duc înapoi spre Texas Grup Oyl Slobozia, firmă aflată în insolvenţă.
 
SC Liv Agro Grup SRL a fost înfiinţată în 2004, are sediul pe strada Vasile Lupu nr. 39, iar obiectul de activitate vizează „ferme mixte“. Afacerea îi reuneşte pe toţi cei trei fraţi: Stelian (n. 1968), Ion (n. 1974) şi Cătălin-Marian (n. 1978). Şi în cazul SC Liv Agro Grup SRL Constanţa - filiala Dorohoi treaba stă cam la fel, numai că fraţilor li se alătură şi persoana juridică Liv Agro Grup.
 
Mezinul stă mai bine la capitolul firme. Insula Ovidiu SRL, Magnum Agromar şi Recycling Slop LTD Inc întregesc „arsenalul“ afaceristic al lui Livadariu jr. SC Insula Ovidiu SRL are sediul în Restaurant Insula Ovidiu şi un punct de lucru în conformitate cu contractul de închiriere din august 2006, în Mamaia, lacul Siutghiol. De altfel, să nu uităm că mascaţii au descins şi pe Insula Ovidiu în ziua reţinerii lui Stelian şi a lui Ion Livadariu. Internetul însă ne oferă o informaţie forte interesantă: firma lui Cătălin-Marian Livadariu deţine un contract de comodat pentru insula pe care a fost exilat poetul Ovidiu, valabil până la 1 ianuarie 2100.
 
Cătălin-Marian Livadariu mai este implicat şi în SC Magnum Agromar, firmă aflată în faliment, cu sediul pe aleea Albatros nr. 17, bl. G10, sc. A, care se ocupa de „restaurante“. Afacerea a fost împărţită, în vremurile bune, cu Daniel-Marian Mirtoi, care mai este implicat în SC Midgas Serv, Monopoly Agency şi Perfect Building. Numai că, în vremuri de restrişte, societatea este administrată de lichidatorul judiciar Global Insolvency SPRL. Cea din urmă afacere a lui Livadariu cel mic este Recycling Slop Ltd Inc, firmă cu sediul în Mamaia, zona Cazino, Terasa 1, ap. 2, aflată în dizolvare. Având ca obiect principal de activitate „tratarea şi eliminarea deşeurilor nepericuloase“, societatea îl mai avea ca asociat pe Laszlo Mihaly Racz, cetăţean austriac născut în 1968. Acesta mai deţine părţi sociale în Kiara Laci şi Parom Oil.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii