Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal pe strada Principală din stațiunea Vama Veche!

ro

13 Jun, 2021 10:14 2832 Marime text
  • Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat persoana apelantă, un bărbat, de 33 de ani, din Mangalia, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În dimineața zilei 11 iunie, în jurul orei 04.00, polițiștii au sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Principală din stațiunea Vama Veche, ar avea loc o altercație.

Strada este cunoscuta de vamaioți ca „Magheru“. 

Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat persoana apelantă, un bărbat, de 33 de ani, din Mangalia, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a sesizat faptul că, în urma unei discuții în contradictoriu cu o persoană, ar fi fost agresat fizic. Este de precizat faptul că persoana în cauză nu a fost găsită la fața locului.

Persoana vătămată își rezervă dreptul de a depune plângere în termenul legal prevăzut de lege, respectiv trei luni.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii