Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal între vecini! Bărbat reținut pentru distrugere și loviri. Ce s-a întâmplat

ro

06 Nov, 2023 15:17 976 Marime text
foto: Pexels În ziua de 05 noiembrie a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o stare conflictuală între vecini.

Polițiștii s-au deplasat la locul indicat, constatând că un bărbat de 39 de ani ar fi provocat distrugeri la un gard și ar fi agresat pe apelant și pe soția acestuia, informează IPJ Argeș. 

Totodată, pe parcursul intervenției, cel în cauză a amenințat pe apelant cu un cuțit, starea de pericol fiind înlăturată prin intervenția polițiștilor, care l-au imobilizat pe cel în cauză ca urmare a modului de manifestare și a faptului că nu a dat curs solicitărilor polițiștilor de a înceta imediat acțiunea agresivă.

După imobilizare, bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliției, pentru audiere.

Cercetările au fost preluate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, loviri sau alte violențe, violare de domiciliu și amenințare, conform art. 253 (două acte materiale), art. 193 (două acte materiale), art. 224 și art 206 din Codul Penal.

După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 06 noiembrie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, a mai punctat sursa citată. 


Citește și:

Totul s-a produs într-un restaurant din BacăuAu ajuns în arest după un scandal! Cazul a doi tineri de 18 și respectiv 20 de ani
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii