Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal într-un local public! Poliția intervine

ro

28 Jan, 2024 19:50 1125 Marime text
foto: Unsplash La data de 28 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, în noaptea de 27/28 ianuarie a.c., doi bărbați s-ar fi agresat reciproc într-un local public din municipiul Caracal, județul Olt, creând astfel o stare de temere în rândul persoanelor prezente în local.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 00:30, doi bărbați, în vârstă de 42 de ani, respectiv 46 de ani, ambii din municipiul Caracal, în timp ce se aflau la un local public de pe strada Piața Victoriei, din localitate, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat reciproc.


De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că aceștia ar fi creat sentimentul de temere în rândul mai multor persoane aflate la acel moment în local.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, transmite IPJ Olt. 

În urma probatoriului administrat, la data de 28 ianuarie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele celor 2 bărbați, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, a mai punctat sursa citată. 




Citește și:

Femeia agresată de fostul concubin, în ciuda ordinului de protecție. Anunțul Poliției
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii