Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în trafic pe Valea Prahovei. Zece oameni s-au luat la bătaie, printre care o femeie cu un copil în brațe (VIDEO)

ro

03 Jan, 2022 15:11 1477 Marime text
  • Un scandal a izbucnit între mai mulți participanți la trafic luni dimineață.
  • Evenimentul s-a produs pe Valea Prahovei  în urma unei neînțelegeri privind acordarea priorității de trecere.
  • Printre progagoniști se aflau și două femei. Una dintre acestea se afla în mijlocul altercației cu un copil mic în brațe.



Luni, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comarnic au fost sesizați prin apel 112 de către un participant la trafic, despre faptul că pe Drumul Național 1, pe raza localității Comarnic a izbucnit un conflict între mai mulți participanți la trafic, informează IPJ Prahova.




Deplasați la locul indicat, polițiștii nu au mai găsit persoanele implicate, acestea continuându-și deplasarea, ulterior procedându-se la oprirea lor în trafic, fiind identificați cu ajutorul semnalmentelor oferite de ceilalți participanți la trafic.




Din primele verificări a rezultat faptul că evenimentul s-a produs în urma unei neînțelegeri privind acordarea priorității de trecere autovehiculelor care au acest drept.




Persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul unității de poliție unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.







Sursa foto/ video: Youtube
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii