Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șapte persoane, printre care și doi copii, rănite într-un accident rutier în județul Ialomița (GALERIE FOTO)

ro

15 Apr, 2022 15:11 1128 Marime text
Accident rutier grav. Foto: ISU IalomițaÎn data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 13.00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Barbu Catargiu” al județului Ialomița a fost anunțat, prin sistemul unic pentru apeluri de urgență 112, despre producerea unui accident rutier la ieșire din orașul Țăndărei.

Potrivit ISU Ialomița, în accident au fost implicate două autoturisme și un autocamion, în care se aflau 7 persoane ( 5 adulți și 2 copii).

La fața locului s-au deplasat  de urgență două echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Țăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, în sprijin și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

„Din evenimentul rutier au rezultat șapte victime, conștiente și neîncarcerate , care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției. Ulterior două persoane adulte au fost preluate și transportate la Spitalul Orășenesc Țăndărei,  un copil și doi adulți la Spitalul Județean de Urgență Slobozia și un adult cu un copil au refuzat transportul la spital“ - au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii