Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Planul Roșu de Intervenție activat după un accident în județul Caraș Severin. Două microbuze și un autoturism, implicate (GALERIE FOTO)

ro

15 Apr, 2022 14:42 1309 Marime text
Accident Caraș Severin. Foto: DRDP TimișoaraPompierii intervin în urma unui accident rutier produs pe DN6, în zona localității Teregova, în care sunt implicate 2 microbuze și 1 autoturism.

Potrivit IGSU, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție

La fața locului, salvatorii intervin  cu 1 autospecială de descarcerare, 2 autospecială de transport personal și victime multiple, 3 autospeciale SMURD, 1 elicopter SMURD și 6 echipaje medicale SAJ.

Misiunea este în dinamică. 

UPDATE: Oficial de la Infotrafic 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 6 Orșova-Caransebeș, la intrare în localitatea Teregova, județul Caraș-Severin,  s-a produs o coliziune frontală între două microbuze. Potrivit primelor informații, două persoane sunt  încarcerate. A fost activat planul roșu de intervenție. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare.

UPDATE: 2 Ora 14.45

La acest moment,10 dintre ocupanții care au suferit leziuni primesc îngrijiri medicale din partea echipajelor de prim ajutor. Printre acestea se află un minor, în stop cardio-respirator, căruia i se aplică manevrele salvatoare de viață. 

Accident rutier grav Caraș Severin. Foto: IGSUUPDATE: 3 Ora 15.30 Bilanț final : 23 ocupanți, 10 persoane rănite, dintre care 5 minori. 

6 dintre persoanele care au suferit leziuni au fost transportate la unitățile spitalicesti din Caransebeș și Reșița, pentru îngrijiri medicale de specialitate. 

Minorul aflat in stop cardio-respirator a raspuns manevrelor de resuscitare. Acesta a fost preluat de elicoperul SMURD si va fi transportat la UPU Reșița.

Sursa foto: facebook/DRDP Timișoara și IGSU
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii