Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a schimbat comanda Brigăzii 9 Mecanizate “Mărăşeşti”

ro

06 Oct, 2020 14:55 2169 Marime text


Astăzi, 6 octombrie 2020, la sediul Brigăzii 9 Mecanizată “Mărăşeşti” a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii unităţii.

Locţiitorul comandantului, colonel Alexandru Jugaru, a preluat comanda şi Drapelul de luptă ale marii unităţi de la generalul de brigadă Florin-Marian Barbu, care a fost promovat în cadrul Componentei Operaţionale Terestre, informează reprezentanții Forțelor Terestre Române.

La eveniment au fost prezenţi comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, general-maior Dragoş Dumitru Iacob, şefii instituţiilor constănţene din cadrul sistemului naţional de apărare, comandanţii unităţilor din subordinea brigăzii şi personal din Brigada 9 Mecanizată “Mărăşeşti”.

Comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica” a mulţumit domnului general de brigadă Florin-Marian Barbu pentru munca depusă la comanda Brigăzii 9 Mecanizată “Mărăşeşti” şi i-a urat mult succes în noua funcţie.

În încheiere, generalul de brigadă Florin-Marian Barbu a mulţumit colegilor de la forţele navale, forţele aeriene şi întregului colectiv pentru sprijinul acordat în îndeplinirea misiunii la comanda Brigăzii 9 Mecanizată “Mărăşeşti“.

Sursa info și foto: Forțele Terestre Române
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii