Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Româncă reținută după ce a încercat să intre în țară cu muniție. S-a ales cu dosar penal pentru contrabandă

ro

08 Nov, 2021 21:46 1433 Marime text

 
  • O tânără de 24 de ani din Botoșani a încercat să introducă ilegal o sută de cartușe callibrul 12 în țară.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii arădeni. Ea intenționa să intre în țară cu muniția și a fost descoperită sâmbătă, pe 6 noiembrie a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au confiscat muniția și au întocmit un dosar penal pe numele ei pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.
 
Mai multe detalii în comunictaul oficial de la IPJ Arad

„Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au fost sesizați de către polițiștii de frontieră din Nădlac despre faptul că o femeie de 24 de ani, din județul Botoșani, ar fi încercat să introducă ilegal în țară, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac II, 100 de cartușe calibrul 12, în ziua de 6 noiembrie. Muniția a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată. În baza probatoriului administrat, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând a fi luate și alte măsuri preventive, dacă se impun”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad. 



Sursa:www.monitorulbt.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii