Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regata, inclusă în calendarul competiţional al Federaţiei Române de Yachting Participare internaţională la Regata „Cupa Copilului" de pe Lacul Techirghiol

ro

18 May, 2011 01:25 1922 Marime text

regata_techirghiol.jpgLa doar un an de la lansarea competiţiilor de yachting pe lacul Techirghiol, Clubul Nautic Român pregăteşte cea de-a II-a ediţie a regatei „Cupa Copilului", într-o formulă competiţională de excepţie.

Competiţia, care se va desfăşura între 26 şi 29 mai, va alinia la start cel puţin 40 de ambarcaţiuni din clasele Optimist, Cadet, Zomm 8 şi Laser 4,7. „Până în prezent, şi-au anunţat participarea şapte cluburi din Constanţa şi Bucureşti şi în premieră au confirmat înscrierea în concurs, cu două echipaje de Optimist, colegii de la „Morskii Klub", din Balcik. Avem surpriza, astfel, că de la a doua ediţie a concursului nostru, ce figurează în calendarul competiţional al Federaţiei Române de Yachting, să capete deschidere internaţională", a declarat preşedintele Clubului Nautic Român, Dan Mihăescu.

Potrivit programului competiţiei, în perioada 26 - 27 mai este programată sosirea şi înregistrarea competitorilor, şedinţa tehnică şi un antrenament pe Lacul Techirghiol. În cele două zile de concurs sunt programate şase regate, pe podium urmând să urce cei mai buni sportivi la categoriile Optimist băieţi, Optimist fete, Optimist începători - 2011, Cadet, Zoom 8 şi Laser 4,7. De asemenea, Clubul Nautic Român va acorda o cupă celui mai bun sportiv de la clasa Optimist şi Trofeul Copilului clubului cu cele mai bune rezultate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii