Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radare în cascadă pe DN22 Constanța-Tulcea! Peste 20 de șoferi vitezomani, sancționați de polițiști (GALERIE FOTO)

ro

09 Mar, 2024 16:23 750 Marime text
Sursa galeriei foto: IPJ ConstanțaLa data de 9 martie a.c., polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră și ai formațiunilor rutiere, precum și polițiști din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au desfășurat o acțiune pentru asigurarea desfășurării unui trafic rutier în siguranță, prin depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.
 
Potrivit IPJ Constanța, acțiunea s-a desfășurat pe principalele drumuri naționale din județul Constanța, precum și pe D.N. 22, în județul Tulcea, unde aparatele de măsurare a vitezei au fost amplasate în cascadă.
 

„În cadrul activităților desfășurate, 52 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și 5 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 193 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 131.000 de lei.
 
Dintre acestea, 152 au fost aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză pe tronsonul respectiv de drum“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 28 de permise de conducere, dintre care 23 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
 
Totodată, a fost retras un certificat de înmatriculare.

Citește și: 

Razie de amploare a polițiștilor și jandarmilor în județul Constanța! Au fost aplicate mai multe amenzi (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii