Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesori agresați de un elev în timp ce se aflau într-un liceu din Adjud, județul Vrancea. Suspectul, reținut

ro

10 Mar, 2022 11:02 1223 Marime text
Poliție în misiune, sursa foto: IPJ SuceavaUn elev de 17 ani din Adjud, județul Vrancea este cercetat de polițiști după ce ar fi agresat doi profesori chiar în incinta unității de învățământ. 

Potrivit unui comunicat al IPJ Vrancea, incidentul a avut loc ieri, 9 martie 2020, în jurul prânzului. 

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au fost sesizați  direct de către un profesor al unui liceu din municipiul Adjud, despre faptul că, în timp ce se afla pe holul unității de învățământ, pe fondul unui conflict spontan, a fost lovit în zona spatelui, iar un alt profesor a fost lovit în zona feței, de către un elev, în vârstă de 17 ani, din clasa a X-a“ - au precizat reprezentanții IPJ Vrancea. 


La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară care au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii a două  infracțiuni de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Seara trecută tânărul a fost reținut  pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Sursa foto: IPJ Suceava
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii