Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prins în fapt (video)

ro

22 Sep, 2010 02:41 2067 Marime text

hot_in_flagrant3.jpgFurt cu ghinion pentru un hoţ care a crezut că poate trece peste vigilenţa vînzătoarelor unui magazin din Constanţa. Bărbatul a fost suprins în timp ce încerc[ să scoată senzorii de pe mai multe haine. Luat la întrebări de paznic, omul s-a speriat şi a rupt-o la fugă. Imaginile suprinse de camerele de supraveghere sunt acum pe masa poliţiştilor. Bărbatul a intrat în magazin şi ca orice client s-a apucat să-şi aleagă haine pentru a le proba.

Până aici nimic suspect. Semnele de întrebare au început să apară când şefa de magazin l-a văzut pe bărbat că întră în cabina de probă cu prea multe umerase. S-a apropiat şi a suprins momentul în care aşa zisul client încerca sa scaoata senzorii de pe haine. A chemat imediat paznicul, iar de aici pana la scandal a mai fost doar un pas . După ce a fost luat la întrebări de agentul de pază al magazinului , bărbatul a lăsat baltă toate hainele şi a luat-o la goană . Administratorii magazinului s-au dus cu imaginile la secţia de poliţie, iar bărbatul va da totuşi socoteală în faţa legii pentru tentativă de furt.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • florinu 22 Sep, 2010 08:46 buna., lucru la domiciliu leafa intre 75 si 100$ saptamanal fara prea mult efort, la inceput si eu imi puneam un semn de intrebare cu chestia asta dar chiar functioneaza si ai o sansa sa ti rotunjesti frumos conturile,pt detalii va astept la betflor@yahoo.com cu subiectul lucru