Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Principalul suspect în cazul femeii găsite decedată într-un apartament din București ar fi plecat din țară. Incredibil cum a fost găsit cadavrul

ro

05 Jun, 2023 10:30 1336 Marime text
Trupul neînsuflețit al unei femei de 35 de ani a fost găsit ascuns în lada unui pat dintr-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei.

Cadavrul a fost găsit de proprietarul locuinței, alertat de o vecină ce s-ar fi plâns de miroul greu de suportat ce venea din apartament. 

Bărbatul a venit la apartament și a descoperit trupul victimei băgat într-un sac de plastic și ascuns în lada patului. 

Potrivit unor surse victima locuia în apartament împreună cu iubitul ei, un bărbat mai în vârstă care l-ar fi anunțat pe proprietar după Paște că urmează să plece în străinătate. 

De altfel, bărbatul, care este principalul suspect în acest caz ar fi părăsit deja țara. 

Din primele informații crima ar fi avut loc în urmă cu câteva săptămâni. 

Potrivit reprezentanților Poliției Capitalei, la data de 3 iunie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 16 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă, din Sectorul 4, se află o persoană decedată.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constat decesul persoanei. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, pentru a fi stabilite cauze şi condiţiilor în care s-a produs decesul femeii. Trupul neînsufleţit al acesteia a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei“ - au mai precizat reprezentanții Poliției Capitalei.


Citește și: 

Descoperire macabră într-o locuință!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii